måndag, mars 08, 2010

Le Concert: Stekt abborre med senapssås och pressad potatis


Temavecka fisk: dag 1 av 5

Betyg 7 av 12: konsertbesökare

Det var en välpanerad fisk som idag tillreddes på Le Concert. Dock var det knappast den typ av abborre man först tänker på när det står stekt abborre på menyn. Allt tyder på att det var en nilabborre. Visst kände vi oss lite lurade, men fisken var god. Det var snarare det andra som inte riktigt stämde.

Salladsbuffén på det här stället håller sig absolut i bottensegmentet. Lite burkgrönt och rårivna morötter bjöds det på. Det är ingen exakt vetenskap, men efter att vi har avverkat många salladsbord så kan vi säga att om restaurangen har antingen inlagda fefferoni eller burkmajs så kommer salladen vara sisådär. Le Concert hade både ock, och så talar vi inte mer om den saken.

Såsen smakade senap och någonting till (troligtvis tomatpuré). Men vad det än var som var i såsen så förvrängde senapssmaken till oigenkännerlighet.

Det som räddare Le Concert var den fint panerade fisken och den trevliga serveringspersonalen.

Pris: 75 kronor, de tar Rikskuponger.

Le concert
Föreningsgatan 37

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv