onsdag, mars 24, 2010

Torso Twisted: Biff lindström med kryddsmör
Betyg: 7 av 12 rotationer

Torso Twisted byter lunchkoncept som andra byter hålfotsinlägg. Den ena stunden är det bordsbeställning och nästa gång buffé. Nu har de fastnat för det förstnämnda igen.

De har en dagens att välja på, eller välja och välja ska man ha dagens så får man ta vad som bjuds helt enkelt. Men det finns också en veckans soppa och en veckans pasta så nåt slags val är det ju ändå.

Rätten består förutom biffen, potatisen och smöret även av saltgurka som geggats ihop med dijonsenap. Nu kanske geggats låter otrevligt men tycker man om dijonsenap så var dessa gurkor ett kul inslag. Är man inte frankofil när det gäller det gula guldet så var gurkorna lite väl starka i smaken.

Även om vi förespråkar att kryddsmör rulez så blev den här rätten lite väl spretig. Kryddan i smöret och senapen tog över alldeles för mycket. Och att sedan salladsbuffén var mycket sämre än den brukar vara var en klar besvikelse. Gott bröd har de dock.

Pris: 89 kronor och de tar Rikskuponger

3 kommentarer:

Amanda sa...

hejhej! tänkte bara fråga vad du har för mall på bloggen. Ska nämligen göra om min blogg och letar efter någon stilig och enkel :)

Lunch i Malmö sa...

Hej!
Vi har tagit en mall och ändrat den en hel del. Inte optimalt, vissa grejer passar så där ihop och dessutom kommer vi inte riktigt ihåg hur det såg ut från början eller vad det hette.
Det finns ju en hel del enkla på denna sidan: http://www.bloggerthemes.net/
Tack för att du läser!
Mvh,
Lunch i Malmö

Wibbe sa...

Med tanke på er inlägg skrattade jag till när jag idag fick ett mail från Torso Twisted med denna rubrik:

"Favorit i repris.... lunchbuffé återinförs fr.om. 6/4!"

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv