tisdag, mars 23, 2010

A Mesa Brasil: Lax, grillad aubergine

Betyg: 10 av 12 vägarbeten

Dags för ett återbesök på A Mesa och dessvärre är vi få i lokalen. Maten är otroligt prisvärd och man undrar lite vart allt folk är. Det är läget som är A Mesa:s akilleshäl. Det ligger helt fel. Maten andas så mycket sommar men läget andas mest avgaser. Skulle denna restaurang ligga egentligen var som helst utom just i början av Nobelvägen så hade det varit mycket folk varje lunch. De förtjänar det i alla fall.

Vi hoppas att de fyller lokalerna kvällstid och hoppas nästan att de flyttar till ett läge med en uteservering. Brasilianskt vill man äta utomhus, speciellt när det smakar så här bra!

Pris: 65 kr, tar dessvärre inte rikskuponger

A Mesa Brasil
Nobelvägen 82

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt med. Riktigt bra mat. Synd att det är så lite folk bara. Känns som att deras stora problem ligger i att ingen känner till att de finns...
De syns inte någonstans vad jag vet. Har man ett lite sämre läge är det nog a och o att kompensera det på andra sätt.

Anonym sa...

varför skriver ni inte alltid ut adressen ?!!!!

Lunch i Malmö sa...

Tack för påpekandet, nu är adressen där. Då blir det lättare att hitta de brasilianska smakerna.

Den Beforskade sa...

Dinerade där igår. Otroligt gott. Jag kommer att bli en stammis framöver. Deras bön- och köttgryta med chorizo och ris gjorde min dag. Smakade även en bit på sambons lax och det var banne mig länge sedan jag inmundigat en bit lax på restaurang som varit så vällagad och smakrik.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv