fredag, januari 23, 2009

Andréelunds Mat & Vin: Grillspett med champinjonsås & purjolökspotatis


Betyg: 6 av 12 dueller i gryningen.

Andréelunds ligger mellan konserthuset och svunna tider, tider då det var höga hattar, käppar och korsett som gällde. Utstrålningen är mystik och kuslig.
"Mmh, jag tar den vegetariska hamburgartallriken". Va!? Vegetarisk hamburgartallrik? Helt plötsligt var det inte så kusligt längre.

Nu ska vi dock inte prata om hamburgartallrikens mystik utan om grillspettsrätten utan mystik.
Grillspettet i sig är helt ok, med fint kött och fin stekyta, men sen ska man tyvärr äta någonting till spettet. Det är då det blir tråkigt och smaklöst. Purjolökspotatisen smakar väldigt lite purjolök och är helt utan tuggmotstånd. Lite väl färdig för servering alltså. Champinjonsåsen är som en liten axelryckning i det hela. Varför använda burkchampinjoner när det finns skogschampinjoner? Det är synd för det är så nära att bli en riktigt bra rätt.
Salladsbuffén är ok, men brödet är kanon!

Vi lyfter på våra höga hattar och önskar er alla en trevlig helg.

Har du ringt efter häst och vagnstaxin?


Pris: 70 Kronor

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Lunch i Malmö

Testade Restauranger

Bloggarkiv