tisdag, januari 27, 2009

Govindas: Dagens Vegetariska


Betyg: 10 av 12

TEMA: Vegetarisk vecka dag 2

Tänker man vegetariskt tänker man Govindas. Tänker man Govindas tänker man på Hare Krishna och små hårtofsar som spretar ut, men framför allt tänker man på mat. Oftast är maten riktigt god här och Hare Krishna verkar inte ha med detta att göra överhuvudtaget längre. Dock har vi aldrig varit med om att alla komponenter håller samma standard. Är det inte soppan eller riset så är det grytan som falerar. Dock är det oftast bara en komponent som inte håller måttet. Det andra är riktigt gott. Idag var det grytan som var lite tråkig, men som sagt det andra väger upp för det. Soppan och vegbiffen var super goda. Brödet är Malmös bästa lunchbröd, alltid nybakat i oändliga mängder.

Pris: 65 kr

5 kommentarer:

Anonym sa...

hur fan kan ni ge en 10 till det.. skit äckligt ju..

Lunch i Malmö sa...

Smaken är som baken. Vi skriver inga totala sanningar, det gör ingen.
Vi tyckte det var gott.

Anonym sa...

Govindas är den ENDA veggierestaurangen värd namnet - supergott varje gång. Och nästan skrämmande prisvärt - soppa, hembakt bröd och tre rätter på talliken för... 65:- ??!! En måltid här per och man har fyllt sitt närings och vitaminbehov för hela veckan känns det som. Hurra för Govindas! Ett plus för inredningen och den trevliga personalen.

Lunch i Malmö sa...

Vi håller med. När Govindas lyckas är det riktigt bra. Problemet är att alltid någon av rätterna har fått lite mindre kärlek.

me sa...

intressant med era många återbesök på Govinda...själv har jag bara varit där en gång och beslöt mig för att aldrig återkomma....ngt mer smaklöst och snålt tiltaget har jag sällen ätit......men efter era rescensioner kommer jag attt ge det en chans till :)

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv