onsdag, januari 21, 2009

Restaurang Agra Indian: 2 Vegetariska alternativ

Betyg: 3 av 12 saltkar

Första besöket på Agra Indian blev ett magplask, ett magplask ner i en stor tunna med salt. All mat var extremt salt och det serverades också på plasttallrik med tillhörande plastbestick. Naan brödet såg lite märkligt ut men smakade ok.

Själva restaurangen är väldigt liten och lite så där halvskabbig som ett falafelställe brukar vara. Med tanke på att vår beställning bara behövdes hällas upp i plasttallriken så tog det alldeles för lång tid för att få våran mat. Det var ätligt men nu efter så svider läpparna som om man har tagit en kallsup i döda havet.

Det tar ett tag innan vi kommer tillbaka till Agra Indian, ett bra tag...

Pris: 50kr (+10kr för dricka)


Södra Förstadsgatan 93
21420 Malmö

7 kommentarer:

Anonym sa...

Man blir så nyfiken på vem ni är... Ålder? Arbetsplats? Kön?
Jag tror att ni arbetar någonstans nära Värnhem. Men var???
Oh, så spännande. Om ni nu vill vara anonyma, kan ni inte i alla fall börja avslöja små små saker som gör att man kan börja få en bättre bild av vem ni är?

Lunch i Malmö sa...

Vi är fem killar mellan 27 och 37 som jobbar inom media. Egentligen är det inte hemligt vilka vi är, men det är trevligare om inte restaurangägarna känner till oss. Därför håller vi en låg profil.

Man kan säga att det kanske skulle gå att muta oss, vi vågar i alla fall inte chansa. Det vi gör är ingen journalistisk produkt utan bara våra högst egna reflektioner.

Dessutom betalar vi alltid lunchen själva. Den enda intäkten hittills har vi tjänat genom den Google-annons som finns på högersidan. 20 dollar har det blivit.

Lunch i Malmö sa...

mellan 26-37år om jag får be...

Simplified Views - Life and Work sa...

It's Crap!! Don't go there and I know, I'm an Indian.
On the other hand - I thought Indian Curry Hut (very close to Mollenvångstorget) was much better - Much better Indian food, and value for money, I woudl say (they even have some Happy hour 1600 to 1900 deal). I have tried on two occasions both Chicken Makhani and Lamb Balti, which I would recommend.

Lunch i Malmö sa...

We ate at Indian Curry Hut before we started the blog. It was really good. But they stopped serving lunch, the chef they had left and started Bollywood. Since then we tried their food in the evening and didnt think it was something att hänga i julgranen. Have you tried Bollywood? Thats our Indian favorite right now.

Anonym sa...

Angående vem ni er! Ni var där jag jobba för några veckor så jag kunde gissa mig fram att det var ni eftersom ni var de ända den dagen som frågade efter om vi tar rikskuponger och ni skrev i eran blogg samma dag. Fråga inte om rikskuponger titta istället på klistermärkena som står vid ingången så slipper ni bli avslöjade. Tack för det trevliga besöket och hoppas huvudet är bättre eftersom ni slog på lamporna flera gårnger.

Lunch i Malmö sa...

Hehe. Ja, du kanske avslöjade oss. Vem vet.

Du ska veta att det är fler än de som har klistermärken som tar riskkrutonger. En del desperata restaurangägare äter säkert upp dem själva utan att lösa in dem.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv