torsdag, januari 08, 2009

Dagny's: Fisk och skaldjursgryta med spenattagliatelle


Betyg: 2 av 12

Vilket skämt. Trancetechno, burkräkor, skämda kräftstjärtar och överkokt Barillas gröna tagliatelle (spenattagliatelle, wow). Rör detta i en gryta och krydda med "häftig inredning" och postmodern kosmopolitism och du får inget annat än dålig mat i en modern inredning och personal med extremt dålig musiksmak.

Det var nästan oätligt. Upplägget i restaurangen var rörig och som det är nu känner vi lite för de som jobbar i nejden. Det verkar inte finnas ett riktigt bra lunchställe kring Västra hamnen. Vi ska försöka hitta ett, men hittills ligger thaibåten i topp.

Tilläggas bör att de serverade även ärtsoppa, som även den fick dåligt omdöme, med pannkakor som man bokstavligt talat kunde använda som ett frisbee. Dessutom ville de ha 10 kr mer för den vegetariska ärtsoppan?

Hmm... det är något kusligt som vilar över detta område.

Pris: 79 kr

Dagny´s
Nordenskiöldsg. 8
21119 Malmö

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om ni inte har varit på Café Konspaus borde ni testa det! Superbra o hyfsat billigt!

Tricky sa...

Gav Dagnys en ny chans nu när konstpaus tyvärr slagit igen portarna. Slutade med att jag fick rå köttfärslimpa som jag han äta hälften av innan jag upptäckte det. Nu sitter jag på den kända vita stolen och lider. Dagnys är ett skämt. Sista gången jag satte min fot där. Tar hellre en slaktköttskorv på 7eleven innan jag går ditt igen.

Anonym sa...

Håller med. Dagnys är riktigt dåligt och dyrt, ingen bra kombination.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv