torsdag, februari 05, 2009

Lilly Ahn: Nudelsoppa med kyckling


Betyg: 10 av 12 chilioljor

Vi var uppriktigt besvikna senast vi besökte Lilly Ahn vid Södervärn. Vi hade hört så mycket gott om det här stället men upplevde inte alls de autentiska vietnamesiska smakerna som det talades om. (Läs den recensionen här).

Efter uppmuntrande kommentarer här på bloggen gjorde vi idag ett nytt försök på denna lunchrestaurang. Upplevelsen var som natt och dag. Då var det snabbnudlar med några räkor och nu var det en riktigt rätt som kändes vietnamesisk. Även om det behövdes lite extra chili.

I och för sig hade de inte soppa på menyn förra gången och nudelsoppor är en höjdare med vietnamesisk mat.

Vi rekommenderar er att testa Lilly Ahns soppor. Om de inte är på lunchmenyn, lägg till 20-30 kronor och beställ en från deras ordinarie meny.

Pris: 55 kronor

Lilly Ahn
Ahlmansgatan 8

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lilly Ahn med två "l"

Lunch i Malmö sa...

Nu har vi ändrat, tack

Anonym sa...

Det var några månader som jag ville prova den restaurang....och har varit idag.Jar är jätte jätte besviken, soppa smakade ingenting, verkligen ingenting,Asien och Mr Saigon är tusen gånger bättre.

Personnal är inte rogligt.

Maria sa...

Lilly Anh är min favoritrestaurang, deras sommarrullar äter jag ofta en gång i veckan och jag tycker att det är deras bästa rätt. Sopporna är också goda, men någon gång jag varit där på lunchen och ätit någon nudelrätt har det inte varit någon höjdare.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv