fredag, februari 27, 2009

Krusegrillen: Lövbiff med potatismos och bearnais.


Betyg: 5 av 12 Tangorabatter

Det är väl förmodligen så att om man inte har kört förbi Krusegrillen på väg till NetonNet så vet man inte att den finns. Kanske även då är det svårt att veta att den finns. Öppettiderna verkar vara 11.30-14.00 veckodagar. Alltså ganska svårt att pricka in. Men dom som känner till stället verkar återkomma ofta. Stället kryllar av stammisar som stannar upp med vad som helst för att titta på dig när du ställer dig fint i kö.
Det första positiva som är väldigt viktigt att peka ut är att mannen bakom disken kanske har Malmös, om inte Skånes, snyggaste tangorabatt! You got to love it!

När herrn fyller den vita frigolitlådan med mat så kan man inte se detta. Så det är med spänning man smyger upp locket på lådan för att se:

- Vad i helvete är det där? En låda full av kött?

Ingen fara. Det är ju en lövbiff, så den är inte så tjock.
Man kan dock tänka sig att dom små biffarna läggs ut på järnvägsspåret på morgonen för att sen låta X2000 fullt med överviktiga affärsgubbar bränna över dom.

Biffen är vad man förväntade sig. Smakar som en hamburgarbiff och har lite lagom med broskknutor, lagom med salt och en bra stekyta.

Potatismoset smakar pulvermos, men kan även vara blandat pulver och potatis. Bra konsistens och den är varm, ja, det är hela rätten och det höjer betyget.

Bearnaissåsen smakar exakt som de färdigköpta. Feta så man tror att hjärtat ska stanna på en. 156 075 poäng hos viktväktarna tydligen.
De stora poänghöjarna är att maten läggs upp när man beställer, är varm och herrns mustasch.

Pris: 50 kr inkl lite sallad och valfri dricka.

Krusegrillen
Krusegatan (Vid Sydsvenskan)

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv