måndag, februari 09, 2009

Restaurang Niribili: Tandoorikyckling och linsgryta


Betyg: 5 av 12 salta kycklingar

Ännu ett indiskt ställe blev det idag, nu var det dax för Niribili. Mycket folk redan vid kvart i tolv och det såg frächt ut bådar gott. Mat på fat istället för det klassiska lunchindiska plåtbläcket väcker delade känslor. Ska det vara bläck på lunchen?

Salladen var för en gångs skull inte det tråkiga vanliga utan tog ut svängarna med rucula mm. Nanbrödet var ett av de bättre. Nu till besvikelserna, maten var riktigt smaklös med alldeles för salt. Det ser fint ut men luras. Kanske hade kocken en dålig dag? Med både India och Bollywood som konkurrenter är det tveksamt om vi kommer tillbaka. Vilka är era erfarenheter av indiskt i i Malmö?

Pris: 55kr plus 10kr för nanbröd

Restaurang Niribili
Amiralsgatan 18

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är svårt att hitta bra Indisk mat i Malmö. Men jag kan rekommendera Ganesha på Södra Förstadsgatan. Haweli och Indian flavour funkar bra med. Rekommenderar inte India express eller Masala house.

Anonym sa...

Jag gillar Curry Hut på Bergsgatan, vet dock inte om de har lunch.

Lunch i Malmö sa...

Indian Curry Hut hade lunch innan, den var kanon. Dessvärre slutade de med den strax innan vi startade bloggen. Verkar dock satsat mer på billig öl nu än maten.

me sa...

Jag tycker ni ska ge Nribili en chans till - har varit där flera ggr och mestadels har det varit riktigt bra - men har också råkat ut för en dålig dag......

Lunch i Malmö sa...

Vi ska absolut överväga att ge dem en chans till!

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv