onsdag, april 22, 2009

Any Time: Torskrygg med potatisBetyg: 9 av 12

Det finns många anledningar att fira en dag som idag. Det är fint väder, MFF toppar allsvenskan och magnolian blommar som finast. Dock firar vi av en liten annan anledning idag. Lunch i Malmö har nu bloggat i ett år. Vi tycker det är roligt och märker att fler och fler tycker som vi och vi ska fortsätta göra vårt bästa för att guida er i lunchjunglen.

Nu anar man ju nästan att vi skulle fira med pompa och ståt på en av de finare restaurangerna i Öresundsregionen men icke. Det blev Any Time, inte för att det är något större fel på den restaurangen men med handen på hjärtat finns det ju lite flådigare ställen. Dock serveras maten på vita dukar och stora tallrikar, ett signum för att man försöker i alla fall. Och idag lyckas de faktiskt bra, smakerna är välbalanserade och goda. Ska man hacka ner på något är att fisken är lite väl hård och gråaktig men det ser värre ut än vad det egentligen är.

Stort plus för det goda hembakade brödet, och för bra service. Vi återkommer säkert men överlever om vi skulle glömma bort Any Time ett slag.

Pris: 75 kr

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!
Men varför bloggar ni så sällan numera? Är det finanskrisen som satt sina spår på era lunchvanor?

Lunch i Malmö sa...

Tack!
Det blir lite svårt att hinna med det alltid men vi lovar att vi ska bli bättre på det.

Kajsa sa...

Grattis! Gillar verkligen bloggen trots att jag sällan äter lunch ute, men lite matporr är ju aldrig fel.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger