onsdag, april 01, 2009

Entré Foodcourt: Wok Café, Kyckling med nudlar


Betyg: 5 av 12

Nu har vi nästan prövat hela utbudet på Entrés foodcourt och det ska mycket till för att vi ska dit igen, frivilligt. Inte för att det är extremt dåligt utan snarare för att det finns så mycket bättre alternativ till utbudet på annat håll. Vill man ha pizza äter man på Spot, Thai äter du på Vieng Thai, Meze äter du på Meze osv. Inget här sticker ut och känns äkta. Det positiva med detta stället är att det finns nog alltid plats, finns en del olika alternativ och man kan passa på att shoppa lite på hemvägen. Dessa nudlar med kyckling var det inget direkt fel på, men å andra sidan fanns det inget direkt att glädjas åt heller. Smakade ok men absolut inte mer. Vi tänker inte pröva alla rätter som finns på Entrés foodcourt men om någon har en bra upplevelse finns det gott om plats i kommentarerna att skriva om det.

Pris: 75 kr

3 kommentarer:

mille sa...

BK smakade BK, Meze som en kall dålig kopia av Meze vid Engelbrektsgatan, dessutom ignorerade personalen en person som satt i rullstol framför oss i kön, riktig uselt, urh.

henrik sa...

Inte nog med att maten smakar trist, ljudnivån är orimligt hög tack vare enbart hårda ytor och material. Ansvarig får göra om och göra rätt.

Anonym sa...

Jag körde en adanan bbq tror jag det hette, mycket trevligt.

/Big Slim

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger