onsdag, juni 10, 2009

Flickorna Fläderblom: Vegetarisk buffé med hälsoshot

Betyg: 12 av 12 rättvisemärkta, närproducerade ekotomater

Idag ville vi äta något extra fint och då var det äntligen dags för ett återbesök hos Flickorna Fläderblom. Där fanns som tidigare ett enormt urval av rätter och efterrätter som smakade väldigt gott. Personalen är jättetrevlig och hippieinredningen diggar vi rejält.

99 kronor kan kännas mycket för lunch men om ni någon gång vill äta extra gott och sunt så är det hos Flickorna Fläderblom man gör detta bäst. Definitivt Malmös bästa vegetariska buffé!

Pris: 99kr

Flickorna Fläderblom
Köpenhamnsvägen 40
217 17 Malmö

9 kommentarer:

lingo sa...

Vilken är Malmös godaste lunch oavsett pris?

Lunch i Malmö sa...

Det är en svår fråga, det beror lite på vad som serveras just den dagen. Men alla som har fått 12:or av oss är med och tävlar om den titeln förstås.

Peter sa...

Kan ni inte sätta en speciell ettikett på 12:orna så man kan hitta dom lätt?

Lunch i Malmö sa...

Vi jobbar på en liten förbättring.

Anonym sa...

Vad är det för något ni dricker på bilden? Det är ju inte den vanliga lättölen eller vattnet.

Lunch i Malmö sa...

Det är en hälsoshot som man fick till den dagen!

Anonym sa...

lite förvånad över det enormt höga betyget.....allt är vackert att titta på, personalen är trevlig, men som buffé tycker jag definitivt att variationerna i smak saknas....dessutom är temperaturen på maten alltför låf.....

Lunch i Malmö sa...

Ja, det bör kanske tilläggas att buffén är kall. Men det är en sjuhelsikes kärlek bakom. Därav det höga betyget. Det är svårslagen när det både är gott och personerna bakom brinner för maten.

Anonym sa...

Otrevlig föreståndare som skylde felmärkning av varor, saknad av sallad på pajtallriken, att det ej serverades en helsoschock som angavs som inkluderad i buffen.. ah just det, det fanns ingen buffe, kylen va kass. Inte så, men har man ett matställe så kollar man kylar och dyl innan man öppnar efter semestern...förbereder lite...
Föreståndaren klagade och suckade att de öppnat igen efteter semester och att hon, mot all förmodan, lyckats fixa ihop 2 st pajer; som förövrigt var torra och kantarellerna va inte färska så som hon sagt.
Den provisoriska buffen var tyvörr ganska tråkig.. Lite för mkt matvete, lite för lite fräscht grönt.

Sorry, inte den upplevelsen vi förväntade. tråkigt, det som verkade såååå bra!

DOCK stort för det goda brödet o trevlig kassatjej.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv