måndag, juni 22, 2009

Tusen & 2: KycklingburgareBetyg: 6 av 12 freedom fries

Det verkar som intresset för burgarna på Tusen & 2 har svalnat. Det är inte samma anstormning som tidigare, inte ens i närheten. Kanske beror det på semestertiderna eller på det faktum att hamburgarna faktiskt inte är så roliga. Visst, de är fortfarande prisvärda men det är endast i jämförelse med Mcdonalds och dylikt. För att få kyckling på tallriken var man även tvungen att beställa från "a la carte" menyn. Menyerna var i alla fall fräscha denna gången men servicen faktiskt ganska dålig.

Nej, helt ok räcker inte på en måndag. Vi bifogar även en bild från baren inne på Tusen & 2. En bild säger mer en tusen shots, eller hur va det nu?

Pris: 70 kr

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bojkotta detta stället!!! Personalen samt de som äger stället är så otroligt otrevliga!!! De förtjänar inte mina 75 spänn! Så illa e det! Gå till Grillen på ST Knut istället eller kebabbaren över gatan istället!! Tusen o 2 suger!!!!

Anonym sa...

Tog take-away där en fredag (de sa att det var fullt, men helt plötsligt fick andra gäster platser) och det var minst sagt en upplevelse... Vi fick sitta o vänta vid bardisken och fick därmed uppleva personalens föreställning som innehöll bl a kvittoletande i soppåsar, total förvirring gällande beställning och den bästa kommentaren. "Fyll inte med coola ända upp för de har de inte betalt för" till tjejen som var ny på jobbet och som skulle fixa vår take-away dricka. Detta alltså när vi satt en halv meter därifrån... Kanske hade varit smartare att ta den diskussionen sen istället för att visa exakt hur snåla de var inför sina gäster. Tyvärr var deras chiliburgare m chipotlesås jäkligt god så man kanske får gå dit igen ändå (men då ska jag placera mig låååångt fr bardisken och personalen).

ryskroulette sa...

Här krävs en riktigt lång lunch om man ska hinna äta. Vi satt i 25 minuter efter beställningen och när vi skulle fråga om hur lång tid det skulle ta var de för upptagna så vi fick gå.

Personalen är lagom otrevliga och ser otroligt dystra ut.

Karin sa...

Jag var där en kväll i förra veckan och hade inte läst allt negativt innan.
Ketchupflaskan kom på bordet samtidigt som menyerna. Jag beställed en burgare men bacon och stekt ägg, mitt sällskap en vegetarisk variant, maten kom på bordet väldigt snabbt, ALLT var värmt! Tom. det stekta ägget serverades uppvärmt och baconskivan var knappt varm! Pommesen var konstigt mosig och jag lämnade det mesta. Aldrig mer!!!!!

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv