måndag, juni 29, 2009

Gränden: Kycklingspett med potatisgratäng


Betyg: 9 av 12

Vi skulle egentligen ha recenserat denna lunchen redan i fredags förra veckan men det var så packat med folk att det inte fanns en möjlighet att hitta slutet på kön. Tog ett nytt försök idag och packade in gänget i bilen redan kl 11:00 för att hänga på låset. Det visade sig vara onödigt för idag var det hur lugnt som helst att få plats, kan bero på att solen var i moln.

Över till maten då...man kan väl säga med gott samvete att det inte är endast pga av maten folk vallfärdar hit på sommaren. Lokalerna är faktiskt fantastiska och medans man käkar lunch kan man faktiskt känna sig som om man vore på sommarsemester med familjen i typ Nice. Enda skillnaden är att det är genuint i Nice, det blir lite fejkat i Malmö men de försöker i alla fall. Maten är helt ok, den glänser inte men den lämnar heller inget att önska. Man är ju trots allt på en klassisk semesterort, om än bara för 45 min.

Pris: 79 kr,
inkulsive vitlöksbröd, lingondricka och sallad.

Gränden
Stadt Hamburgsgatan 2, Malmö

3 kommentarer:

Ulla sa...

Tyvärr, tyvärr så blev vi väldigt besvikna på Restaurang Gränden då vi ett sällskap på 44 personer (arbetskamrater) skulle äta lunch den 16 juni 2010. Jag hade ca 2 månader tidigare bokat bord för oss under tak på våning 2 och när vi kom dit blev vi hänvisade till långt in i en hörna på bottenplan, vilket var både mörkt och dragit. Jag påpekade detta direkt när vi kom in men möttes av direkt otrevlig kypare och restaurangchef som menade på att man aldrig kan förhandsboka bord... vilket de hade skrivit under på vid min bokning. Därefter blev vi hänvisade till att ta bestick, sallad, dricka vid andra "stationer" i restaurangen som blev väldigt rörigt och irriterande. Jag vill varna större sällskap att välja denna restaurang. Mycket trist!

Lunch i Malmö sa...

Otroligt tråkigt för er. Gränden är ju faktiskt till 99 procent miljön på innergården. Det är där man ska vara.

Anonym sa...

Hej vet du vilken buss man tar till GRänden och vad hållplatsen heter dit ?

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv