måndag, juni 15, 2009

Le Quattro Stagioni: "Gourmet"-pizza

Betyg: 1 av 12

Fy fan vad man blir trött... Under Le quattro stagioni-loggan på Entré så står där "Gourmetpizza"...

När vi ställer oss framför köket för att beställa så ser vi inga anställda, men snart slinker det över en servitris från köket/restaurangen bredvid och tar vår beställning. Det tar väl 10 min för att få "gourmet"-pizzan och på den ligger där minst 300 gram burkchampinjoner. Vi vet inte vad man behöver göra med sin pizza för att kalla den för en gourmetpizza men det borde i alla fall vara så att om man använder burkchampinjoner så får man inte kalla det för gourmet.

Det här är riktigt skit helt enkelt, för dyrt, tråkigt, ingen service, dåliga råvaror etc etc...

Pris: 69 kronor
LE QUATTRO STAGIONI
Entré Foodcourt

4 kommentarer:

Christoffer.. sa...

Shit, rena rånet ju. Tack för varningen, jag fortsätter nog hålla mig till min lokala turkpizzeria Lazio på lundavägen isf. Även stort tack för buffétipset på Meze. Jag som vanligen är rätt dålig på att glufsa sallad tryckte nog i mig rekordmycket där förra veckan.

Unknown sa...

Gillade faktiskt turkpizzan på Entré, pide med lammstek var inte helt fel. 7 mustascher av 12.

Lunch i Malmö sa...

Pide med lammstek har testats också... dock inte recenserats. Vi tyckte inte den smakade något... max 2 fezar av 12 som vi ser det. Men det kommer kanske en lite utförligare recension i framtiden.

Unknown sa...

Jag gjorde också misstaget att pröva deras såkallade Pizza, att de lägger till "Gourmet" är nog för att göra hånet uppenbart även för den mindre begåvade.
Även de andra ställena är av tveksam kvalité, håller med om att Pide med lammstek kan få 2 av 12, däremot är kebaben brevid helt ok om än lite dyr, 6 av 12.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv