måndag, november 01, 2010

Brogatan: Grillad Entrecôte med choronsås och saltgurka


Betyg: 12 av 12 hemtryggheter

En vecka caféer och en vecka sallader, nu blir det varm mat på trygga ställen. Vad kan vara säkrare än Brogatan med måndagsentrôten. Idag har de lyckats suveränt med allt i rätten! Choronsåsen är underbar utan att tomaten tar över och härligt sting i saltgurkan. Undrar var de hittar så bra kött? Grillad till perfektion och den rosmarinkryddade potatisen är smakrik och god. Kan inte bli annat än tolv i betyg!

Pris: 85 riksdaler eller rikskuponger

Brogatan
Brogatan 12

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gäsp Gäsp Gäsp.......
Vi vet att ni tycker om Brogatans käk.

Anonym sa...

Hej hej!
Tack (som vanligt) för en sjyst blogg med matnyttiga (hö hö hö gubbaskratt till gubbaskämt...)tips.

Jag tycker det är kul när ni kör temaveckor, så jag ska komma med några förslag på teman...
-5 i rad. 5 restauranger som ligger efter varandra på en o samma gata. Kan återanvändas nästan oändligt många gånger. Inte skitkul men... Kan funka om man bara hittar en sjysst gata med bra blandning.

-Köttfärssås (jepp, så enkelt som det låter. Spagetti o köttfärssås 5 dagar i rad. Många av oss gillar denna rätt så där så att man tänker -Hmm idag skulle det vara gott med lite spagetti o köttfärssås på lunchen. Vart ska jag gå? Då har ni listat och provat ställen som har det som ett stående inslag på sin lunchmeny. Inte så kul tema för er, men för oss!

-Max 30. Lika enkelt som det låter, en billiga veckan. Köttbullar på IKEA 16pix, falafel 20pix soppa på greken 30 pix osv...

-Affärslunch. Är den verkligen bättre än "dagens"? Är det prisvärt? Eller är det helt enkelt bättre att gå till ett ställe där dagens är lite bättre o lite dyrare.

Slutligen tycker jag att ni skulle samla era temaveckor (genomförda och kommande) under någon typ av rubriker så att man kan hitta dem...

Anonym sa...

Dinerade där idag.

Bra mat som tusan, men en förbannat sliskig servitör som dessutom hade mer än lite attitydproblem. Slängde fram menyerna som om borde vore en papperskorg. Så betjäningen lämnade en del övrigt att önska.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv