fredag, november 19, 2010

Molto Bene: LasagneBetyg: 7 av 12 snöflingor

Hur ska man betygsätta något som smakar extremt standard. Här har vi en lasagne som gör varken från eller till, den var inte jättegod men inte heller äcklig alls. Denna lasagne kommer man inte ihåg efter 10 minuter. Det fanns heller inget direkt att anmärka på, det var egentligen inget som stack ut. Förutom priset då, kanske handlar det om att Molto Bene är nyöppnat och har därmed lite lockpriser, 60 kr inklusive helt ok sallad med en Loka är ett kanonpris. Dessutom bjussar de på kaffe och småkakor efter maten...

Det finns en falafelhubba vars slogan är "mat du gillar - priser du älskar". Molto Bene hamnar lite under den kategorin för oss.

Pris: 60 kr, tar riks

Molto Bene
Korsningen Drottninggatan/Östra förstadsgatan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Då skulle ni ha smakat den godaste pizzan som Molto Bene har. Man kan dessutom själv välja sina egna gourmetpålägg.
Kan inget annat än rekommendera detta ställe som blivit min favorit.
Helt klart en full pott från min sida......

Anonym sa...

Har ätit på Molto Bene tre gånger, två gånger pizza samt en gång pasta carbonara. Deras pizzor är nog dem godaste jag har ätit på jävligt länge. Italienska pizzor med gourmetpålägg som du själv väljer som sedan toppas med ruccola och olivolja när den är klar.

Pasta carbonaran var också mycket god, krämig och smakrik med gott om bacon/skinka och färskpastan var perfekt i smak och konsistens.

Blev mätt och belåten vid alla tre tillfällena, vilket man inte alltid blir på andra ställen.

Rekommenderar skarkt detta nya ställe, mitt betyg blir 10 av 12.

Mvh Oscar

Anonym sa...

Molto bene; för dig som vill låtsas vara Italiano. Gourmetpålägg hahahaha, toppas med ruccola och olivolja, Oscar det luktar smygreklam.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv