måndag, november 15, 2010

Srinin: Kycklinggryta samt friterad kyckling


Betyg: 9 av 12 perfekt skalade små potatisar i grytor är en smula onödiga. 

Hur går snacket innan lunch på alla arbetsplatser som använder staden som sin personalrestaurang? På Lunch i Malmös kontor är det lite brokigt och bråkigt. Vem är sugen på vad, vart har vi varit och vart ska vi. Är det så på alla ställe, eller tar man det lokala alternativet? Isf är det nog ett bra val, för hela Malmö renoveras. Får nästan en känsla av att vi ska ha OS snart.

Grytor på kyckling med röd curry och kokosmjölk är nästan alltid goda. Dom kan bara vara mer eller mindre spännande känns det som. Grytan vi smakade av idag var god (som alltid), men inget vidare spännande.
Sen, alla gillar vi olika, men frågan måste ställas. Vad gör dom inlagda potatisarna i alla dessa grytor. Känns onödiga och överflödiga. Där är ris så det räcker.

Den andra rätten var friterad kyckling som doppades i sötsurt. Denna var däremot väldigt spännande. Lagom friterad med bara en tunn, väldigt mjuk skorpa, men som var tjock av smak. Kändes verkligen inte frityr-fett-som-man-aldrig.blir-av-med, utan helt rätt. 

Vissa i sällskapet har inte ätit här tidigare och dessa var väldigt nöjda. Dom som hade ätit här innan sa att det brukar vara underbart med spännande, ovanliga rätter, men idag var det ok.

Missa dock inte detta ställe. Det är bra mat, trevligt och bra pris.

Pris: 69 kr, tar rikskuponger

Srinin
Nilsforsbergsplats
Malmö
Sweden

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv