onsdag, oktober 14, 2009

Intermezzo: Kålpudding med gräddsås


Betyg: 8 av 12 italienska luncher

Intermezzo betyder typ mittemellan och det är där restaurangen med samma namn hamnar rent smakmässigt. Det är långt från italienskt som man kan tro att det ska vara, men det är vällagat och rejält. Dock behövs det lite extra salt för att bli bra.

Kvaliteten på råvarorna är av det enklare slaget och potatisen har fått stå ett tag och skinna till sig tyvärr. Men kålpuddingen smakar annars bra. Om de sedan hade skippat lingonsylten för lite rårörda dito hade vi blivit betydligt gladare.

Champinjonsoppan och brödet man får till är riktigt trevliga. Salladen är inte mer än ok.

Det som är allra bäst med stället och som verkligen höjer vårt betyg är priset. Du blir rejält mätt för 69 kronor. Det är inte många ställen som erbjuder det längre. Helt klart prisvärt med andra ord, dessutom tar de Rikskuponger.

Pris: 69 kronor

Intermezzo
Drottningtorget 6
211 25 MALMÖ

5 kommentarer:

Sofia sa...

Ni borde prova La Stella del Nord på Hamngatan 3. Tre syskon från Italien öppnade i somras en liten italiensk lunchrestaurang med supergod mat och gudomligt kaffe! http://www.facebook.com/group.php?gid=126154757762&ref=ts

M sa...

Ha! Får lite "Jag mötte Lassie"-känsla nu. Jag käkade nämligne också på Intermezzo igår. Jag avskyr dock kålpudding så jag tog rökt lax med dillstuvad potatis. Den var fantastisk! :)

Lunch i Malmö sa...

Tack för tipset Sofia. Vi har gått förbi dem någon gång. Men har de lunch?

M: Kålpudding rockar!

Sofia sa...

De har lunch! Supergott!

Mats sa...

Tästa MinItalia restaurang (www.minitalia.se), bästa riktig Italiensk lunch i Malmö!

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv