tisdag, oktober 06, 2009

Nya Buffén: Smörstekt torsk, potatis & räksallad


Betyg: 5 av 12 Slottsstäder

Dags för lite sydvästliga breddgrader igen. Nya Buffén är hela Slottstadens kvarterskrog vilket i sig kanske talar för att det finns utrymme för fler. Inredningen går just i svenskkvarterskrog stil med rustika möbler i betsad bok och reklam för Falcon lite varstans. Ni fattar säkert grejen.

Maten var inget att hurra för, kanske tog vi "fel" rätt då vi hört talas om raggmunkarna men inte ska man väl kunna misslyckas med en smörstekt torsk? Njae, den var väl ok. Inte mer. Problemet med panering är att just paneringen kommer i fokus. Det är lite synd på "färsk" torsk.
Såsen kändes som västkustsallad från en hink och potatisen var maskinskalade. Ganska tråkigt men priset och salladsbuffén får ju ändå räknas till en stark 3:a om man använder sig av det gamla betygsystemet som vi 70-talister är bekanta med. Vi får komma igen, kanske är det raggmunkarna som lockar allt folk.

Pris: 69 kr eller rikskuponger, ink. lingondryck, salladsbuffé och kaffe.

Nya Buffén
Regementsgatan 58
217 51 Malmö

3 kommentarer:

Helena Ljunggren sa...

Åj, det där såh hjumlans gott ut! :)

Anonym sa...

Februari 2012. Ny meny där dagens rätt är 4 olika,som är desamma hela veckan,ingen kötträtt utom veckans,som kostar plus 20 kr-99 kr. Ingen variation speciellt om några av de fyra inte gillas! Måste förändras omgående! Snart f.d. Gäst.

Anonym sa...

Fel! Februari 2013!!Snart f.d. Gäst.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv