torsdag, oktober 08, 2009

Grenn Lion Inn: Timjanstekt kyckling med majssky, purjolök och libbstickaBetyg: 11 av 12 är överens om att detta är en elva av tolv möjliga.


Green Lion Inn är inte bara mörkt trä, mörkt öl, mörka mattor och mörka lejonhuvud, utan även en ruskigt bra lunchrestaurang.
Vi längtar redan tills nästa gång vi drar upp den robusta dörren in till katalog-England.

På avstånd efter att vi sneglat på vad de andra äter (det gör vi alla, erkänn) konstaterade vi att det såg gott ut, men det var svårt att se vad det var. Allt som var upplagt på tallriken var i samma färgskala, förutom rödlöken och purjon.

Men när vi sen fick in rätten och tittade lite extra noga så var det som att se in i tankarna hos en vilsen tonåring. Det var mycket information på tallriken, många ingredienser.

Tanken är då direkt ”kommer detta att fungera?” Det gör det, det fungerar väldigt bra indeed! Det smakar sommar, mild fin sommar med Paul Simons "You can call me All"
lite nätt i bakgrunden.

Kycklingen är saftigare än någonsin och potatisen är tagen ifrån det varma vattnet i helt rätt tid. Alla andra smaker gör sig påminda lite då och då och det känns fint. Salladen är färsk och krispig. Brödet är bra och kaffet perfekt. Sen att man får en krusbärsläsk till framkallar nästan tårar.

Tack för denna gång, vi ses defenitivt snart igen.

Pris: 85:- inkl sallad, bröd, läsk, bubbelvatten, lättöl, sallad och kaffe.

0 kommentarer:

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv