torsdag, oktober 22, 2009

Salads & Smoothies: Kyckling & Japanska Pickles på Rödlök


Betyg: 9 av 12 innercity pressure

Vi har tidigare varit inne på att salladsbarer inte riktigt är vår grej. Ofta betalar man för mycket och får för lite. Pengen är samma på Salads & Smoothies som på andra salladsbarer, i alla fall om man vill ha smoothien. Och det vill man, Rasperry Riot smoothien gjord av päron, hallon och honung var det bästa på hela lunchen. Salladen var även kanon, i alla fall 3/4 av den, sen blev den lite enformig. Brödet hade de kunnat skippa. Måste vara samma leverantör som till Malmö Aviation. Hade även varit trevlig att få salladen i porslin då man äter på plats.

Trots vissa anmärkningar är detta den bästa salladsbaren i Malmö. Det är gott, man blir rejält mätt och speciellt smoothien är värd ett återbesök snarast.

Pris: 55 kr sallad, 25 kr smoothie, totalt 80 kr rikskuponger.

Salads and Smoothies
Kalendegatan 26
211 36 Malmö

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ni borde ju prova Go Go Green vid Värnhem, salladerna är enorma, och man får själv välja vad som ska va i....för 45 kronor!

Christoffer.. sa...

Medhåll på Go Go Green. En personlig favorit här i staden när det kommer till Take Away-mat. Kanske inte perfekt, men valmöjligheterna bland tillbehören gör att man kan få fram något som åtminstone är klart mer än godkänt.

Lunch i Malmö sa...

Vi har varit på Go Go Green men inte recenserat det än, vi kan inte riktigt hålla med om att det var bra dock men helt ok...

Lennart sa...

Skämtar ni???!!! Salads and smoothies är det sämsta jag (o många med mig) upplevt i både sallads och smoothieväg. Salladerna smakar ju absolut ingenting, råvarorna e inte bra och en sån sallad kan du ju köpa på Ica- helt sanslöst att ni ger dem så pass bra omdöme- fattar absolut ingenting. Köpte en smoothie där som bara smakade is och min kollegas smoothie smakade ingenting- helt värdelöst. Men har ett tips som ni nog kommer att uppskatta: gå in på Seven eleven på samma gata- deras sallad kommer ni antagligen att ge 10/10. Häpnadsväckande!

bild sa...

Haha alla vet att Lennart är ett skämtnamn , sallads and smoothies är i alla fall den bästa salladsbaren jag ätit från och kan lätt ge dem mina ordrar för att göra sallader.

Filtrera efter betyg

Bloggintresserade

Samarbetspartner

Testade Restauranger

Bloggarkiv